Sănătatea Press Group recomandă:

x

ÎNSCRIERI

Pentru participarea la simpozionul științific din cadrul Campaniei Naționale Controlează-ți Diabetul, ediția Timișoara, din 18 noiembrie 2017, vă invităm să vă înscrieți, completând formularul de mai jos. Participarea la eveniment este gratuită, iar accesul în sala de eveniment se face în limita locurilor disponibile:

Nume:
Prenume:
Email:
Telefon:
Specializare:
Grad:
Unitate:
Oras:
Cod securitate: Cod securitate

Prin completarea acestui formular confirmaţi faptul că datele oferite sunt conforme cu realitatea şi vă daţi consimţământul ca aceste informaţii să fie utilizate de către S.C. Sănătatea Press Group S.R.L. pentru înscrierea la simpozionul ştiinţific din cadrul Campaniei Naționale Controlează-ţi Diabetul.

Înscrierea dumneavoastră pe site, e-mail sau prin formularele de la punctele de înregistrare, reprezintă manifestarea dorinţei dumneavoastră de participare la eveniment, precum şi consimţământul expres că toate datele cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră, să fie înregistrate şi ulterior trimise către Colegiului Medicilor din România, pentru validarea creditării cu puncte E.M.C.

Simpozionul ştiinţific din cadrul Campaniei Naționale Controlează-ţi Diabetul este un eveniment ştiinţific care va fi creditat cu puncte E.M.C. obţinute de organizatorul ştiinţific al evenimentului.

Menţionăm faptul că înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participarea efectivă NU este suficientă pentru primirea unui certificat de participare. Vor primi certificatul de participare numai medicii care vor participa efectiv în cadrul manifestării ştiinţifice.

De asemenea, prin trimiterea datelor dumneavoastră confirmaţi că sunteţi de acord ca S.C. Sănătatea Press Group S.R.L. să vă trimită informaţii legate de evenimentele organizate.

Sănătatea Press Group este operator de date cu caracter personal , înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România sub numărul: 18526/2010

www.controleaza-diabetul.ro aparţine Sănătatea Press Group S.R.L. şi se supune aceloraşi reguli de pe www.sanatateapress.ro: http://sanatateapress.ro/termeni.php


galerie foto
Get Adobe Flash player

NOUTĂŢI

Campania Națională Controlează-ți Diabetul a debutat în anul 2011 și a ajuns în acest an la cea de a X-a ediție.

harta