Sănătatea Press Group recomandă:

x

EDIŢII ANTERIOARE

Campania Naţională Controlează-ţi Diabetul, ediţia Timișoara

Campania Naţională „Controlează-ţi Diabetul” ediția Timișoara 2017 a fost organizată științific de Asociaţia Română de Educaţie în Diabet și s-a desfăşurat în perioada 14-18 noiembrie 2017, la Timișoara, în contextul Zilei Mondiale de Luptă împotriva Diabetului.

mai mult...

Campania Naţională Controlează-ţi Diabetul, ediţia Craiova

Campania Naţională „Controlează-ţi Diabetul” ediția Craiova 2016 a fost organizată științific de Asociaţia Română de Educaţie în Diabet și s-a desfăşurat în perioada 12-14 noiembrie 2016, la Craiova, în contextul Zilei Mondiale de Luptă împotriva Diabetului.

mai mult...

Campania Naţională Controlează-ţi Diabetul, ediţia Târgu-Jiu

Societatea Română de Diabet, Nutriție şi Boli Metabolice în parteneriat cu Centrul de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice Târgu-Jiu a organizat cea de-a VIII-a ediţie a Campaniei Naţionale „Controlează-ţi Diabetul”, în perioada 18-19 aprilie, la Târgu-Jiu.

mai mult...

Campania Naţională Controlează-ţi Diabetul, ediţia București

Campania Naţională “Controlează-ţi Diabetul” a continuat cu cea de a VII-a ediție, la București, care s-a desfăşurat în perioada 14-15 noiembrie 2014, pentru a atrage atenţia cu privire la incidenţa crescută a cazurilor de diabet din România.

mai mult...

Campania Naţională Controlează-ţi Diabetul, ediţia Galați

Campania Naţională “Controlează-ţi Diabetul” a continuat cu cea de a VI-a ediție, la Galați, care s-a desfăşurat în perioada 28-29 martie 2014, pentru a atrage atenţia cu privire la incidenţa crescută a cazurilor de diabet din România. Evenimentul a fost organizat ştiinţific de către Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice cu sprijinul partenerului local, Centrul Clinic Județean de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, Galați.

mai mult...

Campania Naţională Controlează-ţi Diabetul, ediţia Cluj-Napoca

Campania Naţională “Controlează-ţi Diabetul” a continuat cu cea de a V-a ediție, la Cluj-Napoca, care s-a desfăşurat în perioada 14-16 noiembrie 2013, pentru a atrage atenţia cu privire la incidenţa crescută a cazurilor de diabet din România. Evenimentul va fi organizat ştiinţific de către Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice cu sprijinul partenerului local, Centrul Clinic Județean de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, Cluj-Napoca.

mai mult...

Campania Naţională Controlează-ţi Diabetul, ediţia Pitești

A IV-a ediție a Campaniei Naționale Controlează-ţi Diabetul s-a desfăşurat în perioada 29-30 iunie 2013, la Pitești.

mai mult...

Campania Naţională Controlează-ţi Diabetul, ediţia Oradea

A III-a ediție a Campaniei Naționale Controlează-ţi Diabetul s-a desfăşurat în perioada 10-14 noiembrie 2013, la Oradea. Pe parcursul Campaniei Naționale Controlează-ți Diabetul, ediția Oradea, au fost organizate o serie de manifestări dedicate atât publicului larg, cât și celui profesionist.

mai mult...

Campania Naţională Controlează-ţi Diabetul, ediţia Constanţa

Societatea Româna de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice a organizat în colaborare cu Centrul de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice Constanţa, Campania Controlează-ţi Diabetul, care a fost desfăşurată în perioada 7-8 iulie 2012, la Constanţa.

mai mult...

Campania Naţională Controlează-ţi Diabetul, ediţia Craiova

Campania Controlează-ţi Diabetul, a avut loc în perioada 12-14 noiembrie 2011, la Craiova. Manifestarea a avut ca scop atragerea atenţiei asupra importanţei prevenţiei şi cunoaşterii factorilor de risc ai diabetului, una dintre ameninţările majore la adresa sănătăţii publice globale.

mai mult...
galerie foto

NOUTĂŢI

Campania Națională Controlează-ți Diabetul a debutat în anul 2011 și a ajuns în acest an la cea de a XI-a ediție.

harta