Sănătatea Press Group recomandă:

x

ÎNSCRIERI

Nume:
Prenume:
Email:
Telefon:
Specializare:
Grad:
Unitate:
Oras:
Cod de securitate

Organizator ştiinţific: Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice
Management eveniment: S.C. Sănătatea Press Group S.R.L.

Prin completarea acestui formular confirmaţi faptul că datele oferite sunt conforme cu realitatea şi vă daţi consimţământul ca aceste informaţii să fie utilizate de către S.C. Sănătatea Press Group S.R.L. pentru înscrierea la simpozonul ştiinţific din cadrul Campaniei Controlează-ţi Diabetul.

Înscrierea dumneavoastră pe site, e-mail sau prin formularele de la punctele de înregistrare, reprezintă manifestarea dorinţei dumneavoastră de participare la eveniment, precum şi consimţământul expres că toate datele cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră, să fie înregistrate şi ulterior trimise către Colegiului Medicilor din România, pentru validarea creditării cu puncte E.M.C.

Simpozionul ştiinţific din cadrul Campaniei Controlează-ţi Diabetul este un eveniment ştiinţific care va fi creditat cu puncte E.M.C. obţinute de organizatorul ştiinţific Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice.

Menţionăm faptul că înscrierea la acest eveniment FĂRĂ participarea efectivă NU este suficientă pentru primirea unui certificat de participare. Vor primi certificatul de participare numai medicii care vor participa efectiv în cadrul manifestării ştiinţifice.

Înscrierile la eveniment se realizează exclusiv în intervalul stabilit şi menţionat în program. Înscrierile efectuate după intervalul comunicat nu garantează locul în sala.

De asemenea, prin trimiterea datelor dumneavoastră confirmaţi că sunteţi de acord ca S.C. Sănătatea Press Group S.R.L. să vă trimită informaţii legate de evenimentele organizate.

Sănătatea Press Group este operator de date cu caracter personal , înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România sub numărul: 18526/2010

www.controleaza-diabetul.ro aparţine Sănătatea Press Group S.R.L. şi se supune aceloraşi reguli de pe www.sanatateapress.ro: http://sanatateapress.ro/termeni.php


galerie foto

NOUTĂŢI

Campania Națională Controlează-ți Diabetul a debutat în anul 2011 și a ajuns în acest an la cea de a XI-a ediție.

harta